lauantai 17. joulukuuta 2011

Facebook 2007

Erittäin innovatiivisesti prujasin tämän postauksen idean Paulalta. Facebookin uusi timeline-ominaisuus kuitenkin inspiroi minua loputtomasti, joten ehkä tämä on paras paikka fanittaa omia vanhoja status-tekstejään. Toinen vaihtoehto olisi jakaa ne kaikki uusiksi Facebookissa, mikä ei ehkä ole kauhean hyvä idea.

Facebookissa siis nykyään pääsee entistä paremmin käsiksi vanhoihin päivityksiinsä, ja onhan niiden lueskelu ihan nostalgista. Kiva muistella, mitä sitä joskus tulikaan tehtyä. Täälläkin tosi kiva kertoa, mitä tein vuonna 2007 eikä esim. mitä tein tällä viikolla. Nooh.


Tästä kaikki alkoi! Liityin Facebookkiin, ja parin päivän totuttelun jälkeen sain aikaiseksi ensimmäisen päivityksenkin. Seuraavienkin päivitysten taso oli aika samaa luokkaa; jotenkin ilmeisesti oli tärkeää kertoa, milloin oli kotona, koululla, nukkumassa tai opiskelemassa.


No mitäpä sitä syksyllä 2007 muuta tulikaan tehtyä kuin koodattua C++:aa. Tehtiin hieno luolalentelypeli. Mutta aikaa kului. Ja näköjään lumikin tuli aiemmin kuin tänä vuonna, oi niitä aikoja.


Toinen lemppariharrastukseni syksyllä oli kalusteiden kantaminen Vantaalla. Hankittiin siis erilaisilla talkootöillä rahaa seuraavan syksyn Australia-excursiota varten. Menin sitten merkitsemään johonkin Doodleen, että minulle sopii kaikki ajat, ja pian huomasinkin, että minulla oli aivan uusi tiistai-iltojen harrastus. Olihan sekin loppujen lopuksi ihan kivaa, vaikka välillä hajoilinkin.


Vuodeksi 2008 nakittauduin killan hallitukseen tiedottajaksi, ja eka hallituksen homma oli edustaa osastokahveissa (ja jutella siellä osaston henkilökunnan kanssa, hui). Ei nyt kovin jännää, mutta en näköjään muutenkaan ollut mainostanut kiltanakkiani. Ja ah niitä aikoja, kun oli vielä TKK ja osastojakin.


Ja vuosi loppui onnellisesti siten, että nyrjäytin nilkkani kotona rappusissa!

Tekisi mieli jatkaa pidemmällekin, mutta ehkä seuraavat vuodet saavat omat postauksensa. 2007 kuittaa ja kumartaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti