sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vaalipäivältä


Tadaa, heti alkuun edelliselle kuvalle vastinpari, otettu tänään! On täällä Espoossakin sentään lunta, nih. Leikin yksi päivä lumisotaakin naapuruston lasten opiskelukavereiden kanssa.

Tämä viikko on kulunut aika hyvin koulun merkeissä. Olen istunut ahkerasti kaikilla luennoilla ja parissa laskarissakin jo. Pidin ensimmäisen Python-harkkanikin! Se keräsi aivan valtavan suosion ja sain auttaa noin kahta opiskelijaa sen kahden tunnin aikana. Nooh. Ehkä kun deadlinet taas lähenevät, osallistujamäärätkin kasvavat. Ahkeran opiskelun takia olen myös ollut jumalattoman väsynyt joka ilta, joten en ole saanut hirveästi mitään muuta aikaan.

Mitäköhän muuta jännää. Kävin tänään äänestämässä! Taivalsin urheasti usean kymmenen metrin matkan äänestyspaikalle (hajoiltuani ensin koko aamun siihen, että pitää pistää nenänsä tänäänkin ulos) ja jouduin vielä jonottamaankin omaa vuoroani. Selvisin siitä sentään kunnialla. Ei kyllä olisi uskonut. Kohta voikin sitten viettää loppuillan telkkarin äärellä vaalivalvojaisten (ja kivan syötävän) parissa.

Ensi kerraksi mietin jotain oikeaa sanottavaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti