keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Facebook 2010

Olen tässä pari päivää flunssaillut, enkä nähtävästi saa mitään parempaakaan aikaiseksi, joten ehkä tähän väliin voisi ottaa käsittelyyn vuoden 2010 Facebook-postausteni kautta. Tällä kertaa höystettynä hienoisella Haavisto-propagandalla, kun piti kerrankin olla kantaaottava ja lätkiä profiilikuvaansa tuollainen badge.


Vuosi alkoi perinteisesti, kun kiltapuolella oli tiedossa ties mitä vaihtoja. Tällä kertaa tosin vaihdoin vain itseni pois niin hallituksesta, huvitoimikunnasta kuin TKY:n IE:stäkin, koska mitään uusia suuria nakkeja ei ollut. Lisäksi tammikuussa oli ilmeisesti kylmä, ja koulukin alkoi. Jes.


Keskityin kiltahommien puutteen takia pitkästä aikaa kunnolla opiskeluihin! Kävin keväällä ties mitä tietotekniikan kursseja ja tunsin itseni suurimman osan ajasta aika tyhmäksi, koska lähtötasoni ei selvästikään ollut ihan yhtä korkea kuin niillä kursseilla odotettiin. Tein kuitenkin kaikki harkkatyöt, vaikka niihin kuluikin aivan tuhottomasti aikaa ja vaivaa. No, tuli niistä kursseistakin sitten ihan hyviä numeroita, kun olin skarpannut niin hillittömästi koko kevään ajan.


Mietin aluksi, että 2010 oli varmasti erittäin jännittävä vuosi, mutta enhän mä näköjään muuta ole tehnyt kuin opiskellut. Javan jatkokurssin projektityön aloittamista tosin lykkäsin viime tinkaan, ja lopulta istuin viimeisen viikon aika lailla yötä päivää nenä kiinni tietokoneessa ja koodasin. Projekti kuitenkin onnistui ihan hyvin, joten en oppinut tässäkään yhtään mitään paremmasta aikatauluttamisesta, vaan sain vain pönkitystä motolleni "asiat tuppaavat järjestymään".


Erään kurssin harjoitustehtävä. Ja senhän tietää, että kun saan tuollaisen tehtävänannon, pelaan sitä NetHackia seuraavat päivät ihan innoissani. Lopulta oli pakko lopettaa ja siirtyä elämässä eteenpäin. Nykyään yritän olla palaamatta tuon pelin pariin, vaikka paljon jäikin saavuttamatta. Nyyh. Huomatkaa myös päivityksen saamat 8 kommenttia, joista yksi kuului: "Wand of Wishingillä kannattaa toivoa Blessed Scroll of Wishing ja sillä sit +3 Blessed Grey Dragon Plate Mail. Scroll of Genocidella tapetaan ensin Lichet ja sit Mind Flayerit. Kaupasta pääsee karkuun tavarat varastettuaan esim. Wand of Diggingillä." Niinpä niin.


Kesällä olenkin sitten näköjään päivittänyt erittäin surkeasti. Olin kuitenkin kesätöissä Postissa jakamassa päiväpostia, eli vuorossa oli aikaisia aamuheräämisiä ja nukkumaanmenemistä kymmenen aikoihin. Oli muuten aivan järkyttävän kuumaa (Suomen mittakaavassa - viime kesän jälkeen tosin en varmaan pitäisi niitä lämpötiloja enää minään) ja pari kertaa melkein pyörryin kaiken sen porrasjuoksun jälkeen. Oli myös vaihteeksi jalkapallon MM-kisat, ja katselin niitä ihan fiiliksissä. Yleensähän en katsele jalkapalloa oikein missään fiiliksissä, mutta MM-kisat jotenkin vetoavat. Ehkä niitä on tarpeeksi harvoin, niin jaksaa vielä innostua. Muutin myös heinäkuun alussa Otaniemen toiselta puolelta toiselle puolelle, oujee.


Syksyllä sitten villi paluu kouluun. Päädyin myös assaroimaan Javan peruskurssia. Ja aloitin zumbailun. Alkukeväästä olin jo vähän yrittänyt käydä ties millä aerobic-tunneilla, mutta ne eivät oikein iskeneet. Zumbaan kuitenkin tykästyin ja lopulta kävin melkein joka tunnilla. Nykyään sekin on vähän jäänyt, kun suosio nousi liikaa, eikä sinne saliin mahdu enää kunnolla ilman, että pitää koko ajan varoa muihin törmäämistä.


Huiman opiskeluvuoden ehdoton huipennus! Kurssi, jonka suorittamista yritin ensimmäistä kertaa vuonna 2007 ja varmaan yhteensä noin viidessä tentissä. Sain lopulta jopa kakkosen tästä (ja taisin olla sen tenttikerran kolmanneksi paras, arvosanat pysyivät vuodesta toiseen erittäin binäärisinä).


Ja kuten joka vuosi, talvi tuli ja vuosi loppui. Olipas tylsä vuosi. Ei sillä, että seuraava olisi ollut sen jännempi.

1 kommentti:

  1. Hohohohoh vähän hyvä idea käydä läpi vanhoja facebook-postauksia :D

    VastaaPoista