sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tenttejä ja paluu kouluun

Viime ajat ovat kuluneet villisti tenttien parissa. Siis lukien, hajoillen lukemiseen, vältellen lukemista, ahdistuen osaamattomuudesta ja välillä jopa hämmentävien onnistumiselämysten parissa. Onneksi se on nyt loppu, ja huomenna pääsee taas ihan luentojen pariin. Jes.

Tälle keväälle valikoitui seuraavia kursseja:
  • Teollisuuden tietojärjestelmät (4op)
  • Principles of Pattern Recognition (5op)
  • Discrete Models and Search (5op)
  • Kybernetiikan alkeet (3op)
  • Tietokonemallintaminen (5op)
Ehkä kun julkaisen nämä täällä, niin en kehtaa niin helposti jättää niitä kesken? Eikä kyllä muutenkaan ole aikomus, sillä tämä on ehkä (toivottavasti) viimeinen kevääni opiskelua. Hui. Kurssien lisäksi on tiedossa jatkoa Python-assaroinnille. Tällä kertaa vain yksi laskariryhmä per viikko (syksyllä oli kolme), mutta sitten loppukeväästä pitää ohjata ja arvostella lapsukaisten harkkatöitäkin.

Tididii. Vähän ahdistaa heti huominen kuuden tunnin setti luentoja, mutta samalla myös ihan kivaa päästä taas johonkin kunnon elämänrytmiin, kun miltei joka aamu pitää jaksaa raahautua koululle kymmeneksi.

Nyt ei kyllä ole hirveästi muuta sanottavaa. Eikä kyllä yhtään valokuviakaan tähän hätään, voisin heittää loppuun jonkun jostain arkistojen kätköistä. Lopun päivän (viimeisen lomapäivän!) ajattelin sitten tuhlata villisti katsomalla muutaman jakson Torchwoodia.


Maisemakuva parvekkeelta, otettu 28.10.2011! Nyt siellä on vähän enemmän lunta, mutta myös sen verran pimeää, etten viitsi ottaa ainakaan juuri nyt mitään vertailukuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti