lauantai 29. lokakuuta 2011

Kynttilöitä

Syksy on ollut aina lempivuodenaikani. On ihanan viileää, tuulista, sateista ja virkistävää. Puut ovat nättejä keltaisine lehtineen (ja punaisine myös, jos niitäkin edes välillä näkisi!), illat ovat kivan pimeitä, ja koko ajan voi innolla odotella sitä, koska se ensilumi oikein sataa (voisi tulla jo, mutta tähän hätään tosin riittää sellainen pari päivää kestävä hento lumipeite).

Iltojen pimenemisessä parasta on tietenkin se, että voi taas alkaa poltella kynttilöitä kuin viimeistä päivää. Pieni sisäinen pyromaanini on onnellinen. Havaitsin tosin juuri äsken harmikseni, että tuikkuni alkavat olla lopussa. Pitää käydä äkkiä shoppailemassa lisää. Mutta tosiaan, kynttilät ovat nättejä ja tulta on kiva katsella. Ne tuovat arkiseen syksyyn myös jo vähän jouluista henkeä.


Tänään oli se tieteen filosofian tentti. En tuntenut oloani kovin filosofiseksi, mutta kirjoittelin silti jokaiseen kysymykseen sivun verran tekstiä fiilispohjalta. Toivottavasti edes joku satunnaisista lauseistani liippasi tarpeeksi läheltä haettua aihetta ja saan edes jotain säälipisteitä.

Tentin jälkeen en ole tehnyt mitään kovin hyödyllistä; laittanut vähän ruokaa ja siivoillut ja lueskellut. Kohta pitää mennä vielä pesemään vähän pyykkiäkin, mutta päivän ahkeroinnit saavat sitten olla siinä. Huomenna pitäisi ottaa vaihteeksi yhtä kouluprojektia niskasta kiinni ja koodailla mummoille sopivaa käyttöliittymää, mikä kertoo iloisesti, mikä päivä on menossa, ja avaa telkkarin, kun Kauniit ja Rohkeat alkaa.

Nyt kuitenkin vielä vähän kynttilöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti