torstai 27. lokakuuta 2011

Uusi alku!

Madrid oli ja meni, mutta ehkä sitä olisi silti kiva yhä pitää jotain blogia. Ei ole vielä mitään havaintoa, mihin suuntaan tämä muovautuu (jos mihinkään), mutta parempi varmaan aloittaa nyt kuin jäädä odottamaan jotain suurta inspiraatiota. Pitäisi ehkä myös opetella ottamaan enemmän valokuvia, niin saisi jotain kuvallistakin sisältöä, jonka ympärille sitten on helpompi kehitellä jotain syvällistä tekstiä.

Nyt juuri ei tietenkään ole yhtään mitään sanottavaa. Pitäisi mennä nukkumaan tai lukea tieteen filosofiaa. Jälkimmäisestä olen oppinut tänään jo ainakin sen, että emme astu samaan virtaan kahteen kertaan. Tai astumme, emmekä astu, me, emmekä me. Ainut asia, mikä tässä nyt jäi askarruttamaan, on se, päteekö tämä myös Virtoihin. Voiko siellä astella useammin kuin kerran, jos kuuluu meihin tai ei-meihin? Kaikkea sitä pitääkin opiskella.

Ehkä tämä saa jäädä nyt tähän, yritän ensi kerralla enemmän!

2 kommenttia:

  1. voi kaikkia rouva Virta -parkoja, jos heihin astutaan vain kerran!

    PS. jee uus blogi :)

    VastaaPoista
  2. Oh, mä ajattelin Virtoja lähinnä kaupunkina, mutta tosiaan olis pitänyt ottaa huomioon vielä nää lukuisat onnettomat ihmiset! Onneks ei kysytty tentissä, ei olis näillä tiedoilla tullut tarpeeks filosofista vastausta :D

    VastaaPoista