sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Postcrossing

Rekisteröidyin Postcrossing-sivustolle joskus puolisen vuotta sitten kaverin kehotuksesta. Ideanahan on lähetellä postikortteja muille sivuston käyttäjille ympäri maailmaa ja saada vastineeksi sitten itsekin niitä kortteja. Minähän tykkään korttien lähettämisestä ja saamisesta, joten juttu vaikutti ihan kivalta.

Harmikseni ensimmäiseksi uhrikseni valikoitui kuitenkin joku tyyppi, joka luetteli profiilissaan hirveät ehdot sille, minkälaisia kortteja hän ei missään nimessä halua (=kaikki tavalliset kortit). Ahdistuneena kävin kaupassa katselemassa ehdot täyttäviä kortteja, mutta en löytänyt oikein mitään sopivaa. Jonkun ajan kuluttua vastaanottaja sitten jo poistikin profiilinsa palvelusta, joten sen kortin lähetys jäi siihen.

Nyt homma muistui jostain mieleeni, joten kävin keskiviikkona hakemassa uuden lähetysosoitteen. Tällä kertaa kaikki kortit tuntuivat kelpaavan, ja tästä rohkaistuneena lähdin shoppailemaan Tapiolan K-kaupan mittavalle korttiosastolle. Mukaan tarttui jopa muutama erilainen kortti (elättelen toivoa, että saisin tätä harrastusta jatkettua edes jonkin aikaa). Tänään heitin tuon ensimmäisen kortin postilaatikkoon. Nyt sitten odotellaan, että se kulkeutuu perille Alankomaihin asti.

Samanaikaisesti voisi lähettää yhteensä viisi korttia, mutta ajattelin aloitella rauhallisesti ja laittaa yhden kerrallaan menemään. Ennen seuraavaa korttia pitää itse asiassa käydä vielä ostamassa lisää postimerkkejäkin, sillä uhrasin viimeisen yksilöni tähän.

Ensimmäinen kortti taiteellisesti vinossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti