keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Juoksuohjelma

Liikunnanharrastamiseni on yleensä aina ollut enemmän tai vähemmän surkuhupaisaa. Joskus pari vuotta sitten löysin netistä kivan 11 viikon treeniohjelman, jonka loputtua pitäisi kyetä juoksemaan iloisesti 10 km. Silloin jaksoin toteuttaa ohjelmaa kuuliaisesti noin 8 viikon ajan, minkä jälkeen iski flunssa. Flunssan loputtua motivaatiokin oli loppunut, joten se jäi sitten siihen.

Nyt kuitenkin päätin taas vaihteeksi ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa lenkkeilyn treenaamisen. Muutaman kerran syksyn aikana olenkin jo käynyt pienehköillä hölkkälenkeillä, mutta olen vähän huono motivoimaan itseäni käymään niillä säännöllisesti. Tartuin siis toistamiseen em. treeniohjelmaan, jota olen nyt toteuttanut voitokkaasti jo parin päivän ajan! Tänään oli vuorossa ensimmäinen lepopäivä.

Jonkun urheilullisemman ihmisen mielestä tuo ohjelman alku saattaa vaikuttaa vähän säälittävältä, mutta tällaiselle surkeakuntoiselle se on oikeastaan oikein kiva. Tuntee, että on onnistunut jossain, vaikka melkein kuka tahansa varmasti jaksaa juosta sen 2 minuutin ajan. Siitä on sitten hyvä jatkaa ja pikkuhiljaa edetä kohti huikeampia saavutuksia.

Loppukuvituksena vielä uudet lenkkarini! Merkki ja malli on Asics Gel-Nimbus 13, ja onhan ne aika söpöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti